Halal friet formule toegevoegd

Bij PlusCatering Foodtrucks zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten een unieke en smaakvolle ervaring te bieden. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste toevoeging aan het assortiment te introduceren: de Halal Friet Formule.

Authentieke smaak, Halal kwaliteit

Bij PlusCatering begrijpen we het belang van diversiteit en inclusie, vooral als het gaat om voedselkeuzes. Onze Halal Friet Formule is ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die voldoen aan de hoogste halal normen. Van de aardappelen tot de sauzen, we zorgen ervoor dat alles halal-gecertificeerd is zonder concessies te doen aan de heerlijke smaak.

Halal friet formule: PlusCatering Foodtrucks
Halal friet formule: PlusCatering Foodtrucks Halal formule

Hoe kunt je genieten van onze Halal Friet Formule?

  1. Neem contact met ons op: Via ons eenvoudige online formulier of telefoon kun je contact opnemen en je wensen doorgeven.
  2. Menukeuze en Aanpassingen: Kies uit ons diverse halal menuaanbod en/of bespreek eventuele aanpassingen of specifieke dieetvereisten.
  3. Datum en Locatie: Bepaal de datum en locatie van je feest en wij zorgen ervoor dat onze Halal Friet Formule op tijd arriveert om je gasten te verwennen.
Halal Foodtrucks
Halal formule, keuze snacks:
Boelet, frikandel, mexicano, kaaskroket (vegi), cervela, bami (vegi), viandel, kipcorn, Bickyburger, stoofvlees & goulash

Halal formule kan niet gecombineerd worden met een andere formule.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven