Frietkar aan Huis: PlusCatering Foodtrucks

Met PlusCatering’s mobiele Frietkar aan Huis geniet je niet alleen van verse frietjes en snacks, maar krijg je ook een fantastische ervaring op je feest. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsevenement of een ontspannen buurtbijeenkomst, er is altijd iets te vieren. Dus smullen maar!

Frietkar aan Huis: Wij brengen het feest naar jouw deur!

1. Ambachtelijk Bereide Frietjes: Bij PlusCatering draait het allemaal om kwaliteit. Onze verse frietjes zijn niet zomaar frietjes; ze worden ambachtelijk bereid, met aandacht voor de perfecte balans tussen knapperigheid en zachtheid.

2. Diverse Smaken, Grenzeloze Verrassingen: Of je nu houdt van traditionele Belgische frieten, pasta, kebab in combinatie met desserts; onze Frietkar aan Huis biedt een uitgebreid scala aan soorten Foodtrucks.

3. Gezelligheid in Eigen Omgeving: Waarom jezelf in een drukke foodtruckrij mengen als je het feest naar jouw huis kunt halen? Onze Frietkar aan Huis brengt niet alleen heerlijk eten maar ook gezelligheid naar jouw deur, voor een ontspannen feestsfeer zonder gedoe.

Frietkar aan Huis: PlusCatering Foodtrucks
Friet Catering met een Plus - PlusCatering Foodtrucks Frietkar aan Huis

Waarom Kiezen voor Frietkar aan Huis van PlusCatering?

1. Gemakkelijk en Toegankelijk: Geen stressvolle reizen of het gedoe van een foodfestival. PlusCatering maakt het gemakkelijk; onze Frietkar aan Huis komt recht naar jou toe, zodat je en je gasten kunnen genieten in alle comfort.

2. Volledig Aanpasbaar Menu: Maak jouw frietervaring uniek door het menu aan te passen aan jouw smaak. Voeg extra snacks of drankjes toe om een menu te creëren dat perfect past bij jouw feest.

Hoe Regelen We het?

  1. Aanvraag en Overleg: Neem contact op met PlusCatering en bespreek jouw feest. Wij bepalen samen de beste opzet voor jouw Frietkar aan Huis.
  2. Menu Op Maat: Kies uit ons uitgebreide menu of pas het aan volgens jouw voorkeuren.
  3. Levering en Setup: Op de dag van het feest komt onze Frietkar aan, klaar om jouw gasten te verrassen.
  4. Genieten maar!: Laat je gasten smullen van de heerlijkste frietjes in een gezellige, huiselijke sfeer.

Met PlusCatering’s Frietkar aan Huis wordt elk feest een succes! Onze Foodtrucks bieden niet alleen heerlijk eten, maar ook betaalbaar feestplezier.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven